Χώρισμα 1+1 με λευκή γυψοσανίδα χωρίς πετροβάμβακα - από 28€ /τ.μ.

Χώρισμα 1+1 με λευκή γυψοσανίδα χωρίς πετροβάμβακα - από 28€ /τ.μ.

 Eσωτερική Τοιχοποιία - Χωρίσματα

Η μεγαλύτερη, ίσως, επανάσταση που έφερε η γυψοσανίδα έχει να κάνει με τα χωρίσματα εσωτερικού χώρου.

Για να υλοποιηθούν απαιτείται, αρχικά, η κατασκευή μεταλλικού σκελετού, επί του οποίου βιδώνεται από την μία πλευρά γυψοσανίδα, ακόλουθα περνάνε στον σκελετό καλωδιώσεις ή σωληνώσεις και τοποθετείται κάποιου τύπου ινώδες μονωτικό υλικό (εφόσον απαιτείται στοιχειώδης μόνωση) και τέλος βιδώνεται γυψοσανίδα και στην άλλη πλευρά.

Ένα τέτοιο χώρισμα με γυψοσανίδα αποδίδει, σε γενικές γραμμές, κοντά στα 47 ντεσιμπέλ ηχομόνωση, πολύ περισσότερο από έναν συμβατικό τοίχο, ζυγίζοντας το 1/4 του βάρους του! Όσον αφορά το πάχος της γυψοσανίδας, αυτή καταλαμβάνει λιγότερο από 10 εκατοστά στην κάτοψη και προσφέρει παθητική πυραντοχή που μπορεί να φτάσει την 1 ώρα.

Κάνοντας, χωρίσματα με γυψοσανίδα, βοηθάμε το κτίριο να λειτουργήσει καλύτερα σε περίπτωση σεισμού (για να μην αναφερθεί και η αποφυγή ατυχημάτων από βαρείς τοίχους που πέφτουν σε τέτοιες περιπτώσεις).


Εξωτερική Τοιχοποιία 

Επένδυση εξωτερικών πλευρών κτιρίων αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό και τοποθέτηση της μιας πλευράς, τουλάχιστον, τσιμεντοσανίδας, ενώ στο ενδιάμεσο τοποθέτηση μονωτικού υλικού. 

Επενδύσεις εξωτερικών χώρων μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο σε νεοκλασικά κτήρια και αναπαλαιώσεις κτηρίων αλλά και σε σύγχρονα κτήρια. 
Pin It

 

Αν ενδιαφέρεστε για ανακαίνιση, κατασκευή, επισκευή επικοινωνήστε μαζί μας           ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Gypsoart με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σας παρέχει τις καλύτερες τιμές και λύσεις ψευδοροφής και διαχωριστικών τοίχων με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες. Εξυπηρετούμε άμεσα στη Σαλαμίνα και όλη την Αττική.

Καλέστε για προσφορά τώρα στο +6955050749.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ !

                 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

(+30) 6955050749
Μικράς Ασίας 11 - Σαλαμίνα
Αττική - Τ.Κ. 18903
ΕΛΛΑΔΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Design by Aibaz pc