Αν ενδιαφέρεστε για ανακαίνιση, κατασκευή, επισκευή  ... ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΑΦΙΑ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να διακοσμήσετε το σαλόνι, τη κουζίνα, το υπνοδωμάτιο σας είναι τα ράφια με γυψοσανίδα, σας δίνουν την δυνατότητά πολλών σχεδίων, εχουν  μεγάλη αντοχή χωρις προβλήματα και δυνατότητα επιλογής διαφόρων χρωμάτων.

Στα σχέδια γυψοσανίδων μπορούν να ενσωματωθούν φωτιστικά. Αυτή είναι μια πρακτική και όμορφη λύση που θα κάνει το δωμάτιο φωτεινότερο και πιο ευρύχωρο οπτικά.

Για βιβλία

Τα ράφια γυψοσανίδων για βιβλία αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο φορτίο. Αν ανησυχείτε για τη δύναμή τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ενισχυμένο πλαίσιο από μεταλλικό προφίλ. Στο μέλλον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε αποστάτες και αντηρίδες για μέγιστη αξιοπιστία.

Για την τηλεόραση

Πρόσθετα ράφια με γυψοσανίδα μπορούν να γίνουν γύρω από την τηλεόραση για να φιλοξενήσουν ένα στερεοφωνικό σύστημα, διάφορα διακοσμητικά αξεσουάρ και βιβλία, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, διακόσμηση αίθουσας ή άλλου δωματίου.


Pin It

 

Αν ενδιαφέρεστε για ανακαίνιση, κατασκευή, επισκευή επικοινωνήστε μαζί μας           ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Gypsoart με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σας παρέχει τις καλύτερες τιμές και λύσεις ψευδοροφής και διαχωριστικών τοίχων με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες. Εξυπηρετούμε άμεσα στη Σαλαμίνα και όλη την Αττική.

Καλέστε για προσφορά τώρα στο +6955050749.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ !

                 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

(+30) 6955050749
Μικράς Ασίας 11 - Σαλαμίνα
Αττική - Τ.Κ. 18903
ΕΛΛΑΔΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Design by Aibaz pc