Αν ενδιαφέρεστε για ανακαίνιση, κατασκευή, επισκευή  ... ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τι είναι η τσιμεντοσανίδα και που εφαρμόζεται;

Η τσιμεντοσανίδα είναι ένα πιστοποιημένο βιομηχανικό προϊόν, που ήρθε για να συμπληρώσει το Σύστημα Ξηρής Δόμησης, με τομέα εφαρμογής, στα σημεία αυτά όπου δεν συστήνεται να μπει η γυψοσανίδα.

Αυτά τα σημεία είναι οι εξωτερικές τοιχοποιίες και δευτερευόντως τα μπάνια ή λοιποί χώροι με αυξημένη υγρασία (σπα, πισίνες κτλ).

Έχει την ίδια μορφή, το ίδιο πάχος και τις ίδιες διαστάσεις πλάτους και μήκους με την γυψοσανίδα και αυτό καθιστά τη συνεργασία των δύο υλικών ευκολότερη. 

Παράλληλα, λόγω και των αυξημένων μηχανικών αντοχών της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν υλικό διαμόρφωσης πάγκων κουζίνας, νιπτήρων, μπάνιων κ.ά.

Συγκεκριμένες πιστοποιημένες τσιμεντοσανίδες έχουν δε και ευκαμψία ικανή για τη διαμόρφωση καμπύλων στοιχείων είτε σε κολώνες είτε σε διάφορες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Η τσιμεντοσανίδα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και ελαστικότητα ώστε να αποτελεί το ιδανικό υπόστρωμα για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Όσον αφορά την τελική εμφάνιση, η τσιμεντοσανίδα μπορεί εφόσον αρμολογηθεί και επιχριστεί σωστά, να βαφεί με κατάλληλα χρώματα ή έτοιμα παστώδη επιχρίσματα. 

Παράλληλα, έχει απόλυτη συνεργασία με τα συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης και φυσικά με τη χρήση κατάλληλης κόλλας πλακιδίων μπορεί να υποδεχθεί και κεραμικά πλακίδια ή άλλες λοιπές επενδύσεις (φυσικούς/τεχνητούς λίθους, ξυλεπενδύσεις κ.ο.κ).

εξωτερικές τοιχοποιίες με τσιμεντοσανίδα
εξωτερικές τοιχοποιίες με τσιμεντοσανίδα


Pin It

 

Αν ενδιαφέρεστε για ανακαίνιση, κατασκευή, επισκευή επικοινωνήστε μαζί μας           ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Gypsoart με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σας παρέχει τις καλύτερες τιμές και λύσεις ψευδοροφής και διαχωριστικών τοίχων με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες. Εξυπηρετούμε άμεσα στη Σαλαμίνα και όλη την Αττική.

Καλέστε για προσφορά τώρα στο +6955050749.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ !

                 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

(+30) 6955050749
Μικράς Ασίας 11 - Σαλαμίνα
Αττική - Τ.Κ. 18903
ΕΛΛΑΔΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Design by Aibaz pc